Aplică acum! Școala de Vară IPRE „Summit-ul Tinerilor Parteneriatului Estic 2017”

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concurs pentru selectarea a 35 de tineri din Republica Moldova, Ucraina și Georgia care vor participa la Școala de Vară „Summitul Tinerilor Parteneriatului Estic 2017”, ce va avea loc în Republica Moldova în perioada 2-4 august 2017.

Școala de Vară va include de asemenea o serie de activități de instruire și dezbateri, precum și sesiuni de informare cu Ambasadori ai UE, oficiali și experți specializați în domeniul relațiilor cu Uniunea Europeană și a Parteneriatului Estic.

Evenimentul va fi organizat într-un format de simulare a reuniunii Summit-ului Parteneriatului Estic (la nivelul Șefilor de State și de Guverne). Fiecărui participant la Școala de Vară i se va atribui rolul unui Șef de stat sau Guvern din țările Uniunii Europene, Parteneriatului Estic și a unui reprezentant al instituțiilor UE (i.e. Președintele Consiliului European). Rolurile vor fi distribuite aleatoriu, iar la finele sesiunilor de informare și dezbateri, participanții vor elabora și aproba Declarația Comună privind rezultatele înregistrate și perspectivele de viitor ale Parteneriatului Estic.

Limba de lucru: Engleza

Eligibilitate: Pot participa tinerii activi din Republicii Moldova, Ucraina și Georgia, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, cunoscători a limbii Engleze și care sunt interesați de Uniunea Europeană și de Parteneriatul Estic.

Costurile de participare (cazare și transport) vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru a fi selectați, candidații sunt invitați să îndeplinească Formularul de Aplicare online, care poate fi accesat aici. Adițional formularului de aplicare candidații urmează să expedieze versiunea electronică a CV-ului la următoarea adresă: mariana.platon@ipre.md.

Termenul limită de aplicare este 10 iulie 2017, ora 23.59.

Pentru mai multe detalii cu privire la Școala de Vară și procedura de selecție ne puteți contacta la adresa: mariana.platon@ipre.md.

Sursa: www.ipre.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *