Antonița Fonari, atacată în judecată de directorul „Tutun-CTC”

Vicepreședinta CNP, secretar general al Consiliului ONG, Antonița Fonari a fost atacată în judecată de către directorul „Tutun-CTC”, Ala Sârbu, pentru niște declarații făcute în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.

Ca urmare a emisiunii din 28 ianuarie 2014, Antonița Fonari a primit o cerere prealabilă de chemare în judecată pentru că „informaţia expusă despre S.A. TUTUN-CTC şi despre conducerea aceștia, nu corespunde realităţii, este falsă prin ce a fost grav ştirbită imaginea întreprinderii”. „Am discutat despre „strategiile unor parlamentari” care au modificat dispoziţii ale Codului Fiscal ce vizează modificarea cotei accizului la articolele din tutun şi au ca finalitate falimentarea producătorilor autohtoni.

,,Acum sunt foarte curioasă dacă vor primi cereri de chemare în judecată şi Valeriu Munteanu, Mihai Ghimpu, Corina Fusu, Gheorghe Brega… şi care va fi decizia lui Alexandru Tănase şi a colegilor săi”, se întreabă Fonari.

(video) Viceminiștri mituiți? Fonari vorbește despre legea privind controlul tutunului

Reamintim că deputații PL au depus o nouă sesizare la Curtea Constituțională prin care atenționează că modificarea cotei accizului la articolele din tutun, operată de Parlament în mod unilateral, fără acordul Guvernului, va avea ca finalitate falimentarea producătorilor autohtoni.

Sursa: www.unimedia.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *