Atelier regional SNV 2016 la Chișinău

Miercuri, 05 octombrie 2016, în mun. Chișinău, la sediul Incubatorul Organizațiilor de Tineret și a Grupurilor de Inițiativă, str. Petru Rareș 18, s-a desfășurat Atelierul regional de instruire a coordonatorilor implicați în Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) 2016.

La atelier au participat reprezentanți ai autorităților publice și ONG din mun. Chișinău, Raioanele Călărași, Căușeni, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Ialoveni, Orhei, Rezina, Ștefan Vodă, Șoldănești și Ungheni.

snv-chisnauSăptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2016 “Hai în gaşca voluntarilor!”, ediția a X-a, este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican și se va desfășura în perioada 17 – 23 octombrie 2016. Vedeți mai multe pe: tdvmoldova.wordpress.com

Evenimentul este organizat de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinut prin proiectul „SNV 2016 – Hai în gașca voluntarilor” din cadrul Programului de Granturi 2016 al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *