Training pentru Traineri (ToT) în domeniul dezvoltării organizaționale

OCT CARASENI invită actualii și viitorii formatori din sectorul asociativ din Moldova la un inedit ”Training pentru Traineri” (ToT) în domeniul dezvoltării organizaționale care va avea loc în perioada 4-6 iunie 2015 în incinta Sky Land[1].

Obiectivele ToT:

  • Abilitarea participanților cu cunoștințele, abilitățile și instrumentele specifice necesare pentru o abordare consolidată a procesului de dezvoltare organizațională;
  • Analizarea tendințelor de consolidare a capacităților organizaționale ale OSC-le în Republica Moldova și România și schimbul reciproc de experiență în domeniu.
  • Promovarea și susținerea formatorilor locali și furnizori de servicii în dezvoltarea capacităților organizaționale.

Training-ul va fi realizat în limba română de către o echipă mixtă:

  • Gheorghe Caraseni (Moldova) – Fondator, Trainer/Evaluator la OCT CARASENI cu o experiență națională și internațională de circa 20 ani în evaluare și dezvoltare.
  • Cristian Neguț (România) – Trainer/Consultant la Learning Ecosystem  (București) cu o experiență de peste 18 ani în domeniul managementului non-profit.
  • Serghei Necovcen (Moldova) – Director Executiv la Centrul CONTACT (Chișinău) cu o experiență de circa 18 ani în domeniul sectorului asociativ.

Pentru întrebări sau informații suplimentare contactați Nadia Parasca, prin email: nadya_parasca@yahoo.com sau la mob. 0692-86-594.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *