Ședință de lucru a Consiliul al ONG-urilor cu reprezentanții ai Legislativului și Guvernului

Parlamentul Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Național al ONG-urilor invită reprezentanții societății civile la o ședință de lucru cu reprezentanți ai Legislativului și Guvernului. Evenimentul are loc în contextul implementării Strategiei de dezvoltare a societății civile pentru anii 2012 – 2015 și în scopul asigurării transparenței procesului decizional.

Principalul subiect care va fi abordat în cadrul ședinței vizează promovarea și consolidarea durabilității financiare a societății civile, unul dintre cei trei piloni de bază ai Strategiei. În context, participanții vor examina oportunitatea revizuirii Planului de acțiuni pentru implementarea Strategiei, inclusiv termenii de realizare a acesteia.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 mai 2015, începând cu ora 16.00. Reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale care doresc să participe la ședință sunt rugați să contacteze Direcția informațional-analitică a Secretariatului Parlamentului la adresa de e-mail dia@parlament.md sau la numărul de telefon 0 (22) 268-196.

Sursa: Pagina oficială a Parlamentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *