Premierea celor mai activi Coordonatori Raionali din Săptămâna Națională a Voluntariatului 2017

Să faci voluntariat este un lucru nobil și la fel de minunat este să mobilizezi, într-o singură săptămână, 23 186 de persoane care să participe la activități de voluntariat în toată țara. Cu această performanță se pot mândri Coordonatorii Raionali din Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017, care a avut loc în perioada 2 – 8 octombrie 2017.  În total, 34 de persoane au avut statutul de Coordonatori SNV și rolul lor a fost de a promova voluntariatul în raioanele din Republica Moldova.

Oferirea diplomelor Coordonatorilor SNV și premierea celor mai activi dintre aceștia a avut loc în cadrul Conferinței Naționale a Voluntariatului 2017, organizată cu susţinerea financiară a Guvernului şi Parlamentului. Diplome au primit toți cei care s-au implicat în SNV, iar de premii bănești s-au învrednicit 10 Coordonatori, selectați în baza numărului de activități documentate și a numărului de activități / acțiuni organizate în SNV 2017.

Astfel, premiul I, pentru care au fost alocați 6 100 de lei, a fost acordat Tatianei Lazăr, Coordonatoare Raională SNV în raionul Ungheni – pentru coordonarea a  145 de activități de voluntariat, dintre care 52 cu fotografii, dovadă că activitățile într-adevăr s-au desfășurat.

Premiul I în valoare de 5 100 de lei i-a revenit lui Victor Pletosu, Coordonator Raional SNV în raionul Ialoveni, unde au fost organizate 72 de activități, dintre care 50 cu fotografii.

Premiul III, de 4 100 de lei, a fost oferit Liubei Stavinschi, Coordonatoare Raională SNV în raionul Rezina, pentru 54 de activități, dintre care 50 cu fotografii.

Mențiuni în valoare de 3 470 de lei au primit Svetlana Taras, Coordonatoare Raională SNV în raionul Orhei, pentru 42 de activități, dintre care 40 cu fotografii; Vera Flocea, Coordonatoare Raională SNV în raionul Drochia, unde au fost organizate 133 de activități, dintre care 24 cu fotografii; Tatiana Baranov, Coordonatoare Raională în raionul Cantemir, pentru 42 de activități, dintre care 23 cu fotografii; Svetlana Isaicul, Coordonatoare Raională SNV în raionul Dubăsari, pentru 68 de activități de voluntariat, dintre care 21 cu fotografii; Victoria Beiu, Coordonatoare Raională SNV Florești, pentru 30, dintre care 21 cu fotografii; Olesea Ghereg, Coordonatoare Raională SNV în raionul Anenii Noi, unde au fost organizate 27 de activități, dintre care 19 cu fotografii și doamna Valentina Uța, Coordonatoare Raională SNV Ștefan-Vodă, pentru 18 activități de voluntariat, dintre care 17 cu fotografii.

Precizăm că toți 34 Coordonatori Raionali SNV 2017 au primit diplome de la Guvernul Republicii Moldova, semnate de către Prim-ministrul Pavel Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *