Masa rotundă “Percepţia NATO şi UE în Republica Moldova şi Georgia. Realizări şi provocări”

Centrul de Informare şi Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) în colaborare cu Centrul de Informare NATO şi UE din Georgia, organizează o masă rotundă prilejuită de vizita dnei Mariam RAQVIASHVILI, adjunctului secretarului de stat pe integrare Europeană şi Euro-Atlantică; dnei Elene GOTSADZE, Directorul Centrului de Informare NATO şi UE din Georgia; dlui Tornike NOZADZE, Şeful Departamentului pe comunicare strategică, Oficiul ministrului de Stat şi E.S. dl Merab ANTADZE, ambasadorul Georgiei în Republica Moldova.

Subiectele propuse pentru discuţie sunt: campania informaţională despre Integrarea Europeană, Acordul de Asociere, DCFTA; cooperarea cu NATO; propaganda anti-occidentală, mituri şi realitate; cooperarea şi coordonarea dintre instituţiile de stat şi ONG-uri pe aspecte ce țin de promovarea Integrării în Uniunea Europeană; efectele introducerii regimului liberalizat de vize; rolul CID NATO în promovarea parteneriatului RM-NATO.

Masa rotundă se va desfăşura pe 13 octombrie cu începere de la ora 12:00, în incinta sălii de conferinţe a Centrului de Informare şi Documentare privind NATO din Moldova, Strada Bănulescu-Bodoni 2A, Chişinău. Discuţiile vor fi purtate în limba engleză.

Vă rugăm să ne comunicaţi despre disponibilitatea dvs. de a participa şi a ţine o prezentare pînă luni, 12 octombrie, ora 15:00.
Pentru detalii şi informaţii suplimentare cu privire la acest eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la adresa electronica info@nato.md sau la numărul de telefon +37322577824.

Sursa: Nato.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *