Mâine se va desfășura RiverFest „Iubește-ți râul!”

Îți pasă ce apă bei, ce mănânci și mediul în care trăiești? Ne-am bucura să te avem alături de noi, la cel mai mare festival al apei din țară – Riverfest „Iubește-ți râul”!

Cea de-a treia ediție a Festivalului îți aduce mai aproape artiști naționali, ansambluri folclorice, bucate tradiționale, produse hand-made, distracții pentru copii, informații utile și oameni frumoși.

Iar la desert, pregătește-te să te bucuri de evoluția incendiarei trupe elvețiene – KADEBOSTANY, interpreții hit-ului Castle in the Snow, aflată în premieră în Republica Moldova și a căror muzică se îmbină perfect cu atmosfera festivalului.

Îmbracă-te comod și vino sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 12:00, la Grădina Botanică din Chișinău, să-ți iei doza de informații despre calitatea apelor, să te inspiri de la oameni cu inițiativă și bineînțeles, să te relaxezi într-o ambianță plăcută.

Biletele pot fi procurate pe iTicket.md 
Copiii cu vârsta pînă la 10 ani au acces gratuit la eveniment.

Eveniment organizat de Centrul Național de Mediu în
parteneriat cu Ministerul Mediului și susținut de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Ambasada SUA la Chișinău.

Partener Gold: Casa de creație YOUBESC

Partener General Media: Radio Zum

Parteneri: Ministerul Mediului al Republicii Moldova, MOLDREC, Consiliul raional Rîșcani, Consiliul Raional Cahul, Consiliul Raional Criuleni, Consiliul raional Cantemir, Orașul Comrat, Grădina Botanică a Academiei de Științe a Moldovei

Parteneri media: ZUGO, Agora.md, ТVC21, 10tv.md, Kiss FM Chisinau, Jurnal FM, NATURA, ecoportal.md, EcoFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *