Mai sunt locuri libere la Clubul de Expertiză în Domeniul Voluntariat

Asociația Obștească „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV), Secretariatul Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat vă invită la Clubul de Expertiză în Domeniul Voluntariat.

Evenimentul va avea loc joi, 14 septembrie 2017, cu începere de la ora 9:30, scopul acestuia fiind de a colecta idei și recomandări în vederea îmbunătățirii promovării voluntariatului la nivel național.

În cadrul evenimentului se va discuta despre modalitățile de implciare în activități de voluntariat, cum sunt organizate evenimente naționale de voluntariat desfășurate în Republica Moldova, care este specificul Săptămânii Naționale a Voluntariatului și ce fel de activități de voluntariat pot fi desfășurate la nivel național.

La atelier vor fi prezenți experți în domeniul aplicării politicilor de voluntariat, care vor vorbi despre modalități de promovare a voluntariatului, aducând exemple relevante, și vor veni cu recomandări de promovare a evenimentelor naționale de voluntariat.

Persoanele interesate de participarea la eveniment sunt rugate să expedieze un mesaj până miercuri, 13 septembrie, ora 16:00, în care să fie menționat numele, prenumele, organizația și datele de contact, la adresa electronică tdv_secretariat@yahoo.com

Grăbiţi-vă să o faceți, pentru că vom acționa după principiul „primul venit, primul servit”. Pentru participanții din teritoriu vor fi rambursate cheltuielile de transport.

Menționăm că proiectul este implementat în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret, din resursele Guvernului R.M.
Această activitate este posibilă și datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin TDV și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *