Invitație pentru (new) media la Ceaiul de la ora 5

În contextul desfășurării Conferinței Naționale a Voluntariatului (CNV) 2017, un eveniment important de dezvoltare a politicilor de voluntariat, invităm cu drag jurnaliștii și blogherii la o discuție neformală despre acțiunile care vor fi întreprinse pentru consolidarea voluntariatului în următorii doi ani.

Întâlnirea va avea loc vineri, 22 decembrie 2017, la ora 17:00. În cadrul acesteia vom discuta într-o atmosferă caldă despre deciziile care au fost luate la nivel de politici de voluntariat, despre prioritățile și obiectivele voluntariatului în Republica Moldova.

Amintim că în perioada 18-19 decembrie 2017 va avea loc Conferința Națională a Voluntariatului (CNV) 2017, un eveniment de evaluare a rezultatelor deja obținute în dezvoltarea voluntariatului  și de identificare a priorităților pentru următoarea perioadă. Conferinţa se va desfăşura la nivel înalt. La eveniment vor fi prezenți reprezentanţi ai autorităților publice centrale din Republica Moldova: Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Prim-ministrul Republicii Moldova, deputați, miniştri, reprezentanți ai ambasadelor și ai finanțatorilor internaționali.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI. Vă rugăm să confirmați participarea la adresa electronică tineri.liberi@gmail.com.

CNV 2017 este organizată cu suportul  Parlamentului Republicii Moldova, de către Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP), în parteneriat cu membrii și partenerii Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat (Coaliția Voluntariat). Evenimentul, prevăzut în Legea Voluntariatului, este susținut financiar prin Programul de Granturi pentru sectorul de tineret, din fondurile Guvernului Republicii Moldova.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi:

Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP)

Tel.: 022 567 551; 079 450 027; 079 191 587

E-mail: tineri.liberi@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *