Invitaţie de implicare în Săptămâna Naţională a Sănătăţii (SNS) 2015

Asociaţia obştească „Tinerii pentru dreptul la viata” (TDV) care activează în calitate de Secretariat al Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat va organiza în perioada 3 – 9 august 2015 Săptămâna Națională a Sănătăţii (SNS) 2015, ediția a V-a, în cadrul proiectului „Motivarea și implicare organizațiilor de tineret ca instituții gazdă a activității de voluntariat” finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este destinat organizațiilor/instituțiilor care au ca scop promovarea unui mod sănătos de viaţă şi al voluntariatului printre toate categoriile de vârstă și grupuri de beneficiar, axându-se în special pe categoria tinerilor, adolescenţilor şi copiilor din Republica Moldova.

Rugăm organizaţiile / instituţiile publice sau private care doresc să se implice activ în SNS 2015, să descarce  Formularul de participare la SNS 2015 , să-l completeze şi să-l trimită până la data de 29 iulie, pe adresa tdv_secretariat@yahoo.com

Menționăm că activitățile planificate vor fi incluse în Calendarul SNS 2015 care va fi prezentat mass-mediei naționale. La final se va elabora Raportul SNS 2015 care va cuprinde descrierea narativă şi financiară a evenimentului. Acest raport şi fotografiile de la activităţi vor fi postate pe site-urile organizaţiilor participante.

Săptămâna Naţională a Sănătăţii 2015 este organizată cu implicarea membrilor și partenerilor Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, susţinută financiar de Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Sursa:TDV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *