INVITATIE A PLATFORMEI PENTRU EGALITATE DE GEN

Platforma pentru egalitate de gen invită constituenţii săi la Atelierul de Coordonare a eforturilor societății civile pentru egalitatea de gen. Evenimentul va avea loc la data de 21 septembrie 2015, între orele 09:00 și 17:30, în sala de conferințe a Fundației Est-Europene.

În cadrul atelierului, se vor pune în discuție subiectele:

(I) contextul de activitate a Platformei pentru egalitate de gen, actorii relevanți care activează în domeniu;

(II) sinergii cu familia ONU pentru promovarea egalității de gen și abilitarea femeilor;

(III) elaborarea planului comun de advocacy ce urmează a fi implementat în perioada Septembrie-Decembrie 2015.

Evenimentul este organizat de Platforma pentru egalitate de gen cu suportul  Fundaţiei Est-Europene, în cadrul Proiectului „Femeile în politică”, implementat în parteneriat cu UN Women, PNUD Moldova şi Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, cu susținerea Guvernului Suediei.  Programul are ca scop susținerea participării sporite a femeilor în politică și în procesul de luare a deciziilor printr-un mediu adecvat pentru participarea lor semnificativă și prin sporirea capacităților femeilor până la, în timpul și după alegerile parlamentare și cele locale.

Rugăm persoanele, mass media şi ONG interesate de domeniu şi de eveniment ca să ne contacteze, până la 18 septembrie, la e-mailurile tineri.liberi@gmail.com & maria.vizdoaga@eef.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *