Încă un CANDIDAT la primăria Chișinău: „Am soluții RADICALE”

 

A candidat independent la alegerile parlamentare din noiembrie 2014, a acumulat singur mai multe voturi decât unele partide cu stafuri electorale, dar nu a ajuns deputat, iar acum vrea să-și încerce puterile la funcția de primar al Chișinăului, dar și la cea de consilier local în capitală.

Activistul Oleg Brega își propune să transforme Chișinăul într-un „oraş în care doar ca excepţie vor exista ambuteiaje, inundaţii, întroieniri”.

„În Chişinăul meu vor fi imposibile parcarea pe trotuar, construcţiile ilegale sau defrişările neautorizate. (…) Voi propune subvenţionarea 100% a transportului public municipal şi liberalizarea preţurilor la microbuze, dacă va mai dori cineva să meargă cu transport de 10 lei sau cât vor estima ei că îi costă călătoria, n-au decât, dar vor trebui să elibereze bilete de călătorie, să oprească numai la staţii autorizate, să folosească doar microbuze cu standard minim de securitate şi ecologie. (…) Am soluţii radicale, dureroase, dar care vor garanta o schimbare, nu stagnare mocirloasă”, promite Brega într-un interviu acordat pentru epochtimes-romania.com.

Menționăm că, până acum, doar candidatul independent Oleg Brega, socialista Zinaida Greceanîi și actualul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, au anunțat că vor candida la funcția de primar al Chișinăului.

Potrivit unor surse, comuniștii o vor propune pe Violeta Ivanov la aceeași funcție, iar președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean, afirmă că negociază cu mai multe partide implicarea sa în campania electorală.

Alegerile locale vor avea loc pe 14 iunie.

Sursa: Ziarul Național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *