Festivalul Voluntarilor 2014 – doritorii pot să aplice pentru nominalizări

„Festivalul Voluntarilor” este un eveniment, care se organizează anual pentru a recunoaşte public meritele voluntarilor din Republica Moldova. Ajuns la cea de a XII-a ediţie, festivalul este organizat de către Asociația “Serviciu pentru Pace”, Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău. Finanțatorul general al Festivalului este: Ministerul Tineretului și Sportului al R. Moldova.

La concurs pot participa:

(1) voluntari de orice vârstă

(2) organizaţii, companii şi consilii locale de tineret ce promovează voluntariatul

(3) tineri talentaţi în ale scrisului, artei fotografice și video

(4) jurnalişti care au promovat activităţile de voluntariat

Cum şi unde se depun dosarele?

Dosarele participanţilor sunt concepute astfel, încât să fie uşor de completat de către aplicanţi. Fiecare concurent urmează să completeze un singur formular de participare, la care să anexeze şi alte materiale relevante. Data limită pentru prezentarea dosarelor –  23 noiembrie 2014, orele 17.00. Formularele pot fi completate direct pe pagina web a concursului: www.festivalulvoluntarilor.md sau pot fi expediate la adresa de e-mail festivalul.voluntarilor@gmail.com 

Ultima zi de aplicare este23 noiembrie 2014, ora 17:00.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul http://festivalulvoluntarilor.md/2014-10-13-10-18-11/regulament unde si puteti descarca formularul de aplicare

Rezultatele vor fi prezentate:

Rezultatele jurizării vor fi prezentate în cadrul „Festivalului Voluntarilor 2014”  în data de 7 decembrie, curent, începînd cu ora 12:00 în incinta teatrului Eugen Ionesco.

P.S.: Membrii Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat:

Asociaţia „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), Centrul de Resurse „Tineri şi Liberi”, Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului din Moldova (CReDO), Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM)Reţeaua Sociala (prin Asociaţia „Motivaţie” din Moldova), Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineret,  Asociația Serviciu pentru Pace” (SPP).

„FII MÂNDRU CĂ EŞTI VOLUNTAR!”

Sursa: http://tdvmoldova.wordpress.com/2014/11/18/anuntam-oficial-startul-inscrierilor-la-festivalul-voluntarilor-2014/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *