Dezbatere la Minsiterul Educației cu privire la Standardele de calitate pentru instituțiile de învățământ primar și secundar general din perspectiva Școlii Prietenoase Copilului

Ministerul Educației vă invită să participați la dezbaterea Standardelor de calitate pentru instituțiile de învățământ primar și secundar general din perspectiva Școlii Prietenoase Copilului  care va avea loc miercuri, 3 iulie 2013, la ora 10:00, în incinta Ministerului Educației, sala 444. et. 4.

În calitate de instrument pentru asigurarea calității educației, Standardele de calitate pentru instituțiile de învățământ primar și secundar general derivă dintr-o abordare holistică, de sistem care plasează copilul în centrul reformei educaţionale și transformă școala în una Prietenoasă Copilului.

Pentru asigurarea transparenței și caracterului participativ pe site-ul Ministerului Educației este plasat proiectulStandardelor de calitate pentru instituțiile de învățământ primar și secundar general din perspectiva Școlii Prietenoase Copilului, toți factorii interesați având posibilitatea să se expună (http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=855).

Opinia dumneavoastră este importantă pentru decizia de aprobare a documentului menţionat. Am aprecia mult dacă aţi da curs invitaţiei noastre.

Vă rugăm să ne comunicaţi numele persoanei delegate de organizaţia dumneavoastră pînă mine, marţi, 2 iulie, ora 16.00, la telefonul de contact 23-32-12, sau la adresa electronică chicu.dip@gmial.com .

Cu respect,

Valentina Chicu,

Şef Direcţie Învăţământ Preuniversitar,

Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *