Consultarea Strategiei Programul de Granturi Mici a GEF pentru Etapa Operaţională 6

În conformitate cu decizia Comitetul Naţional de Coordonare a Programului de Granturi Mici  a GEF, Centrul Naţional de Mediu, în parteneriat cu Asociaţia Obştească  „EcoContact”, au fost selectate pentru elaborarea Strategiei Programului de Granturi Mici a GEF pentru Etapa Operaţională 6.

Programul de Granturi Mici a GEF oferă granturi organizațiilor non-guvernamentale și organizațiilor comunitare din țările în curs de dezvoltare pentru a le permite să facă față provocărilor globale de mediu, în timp ce abordează necesitățile de dezvoltare durabilă. Programul de Granturi Mici (PGM) este un program corporativ al GEF, implementat de PNUD și UNOPS. PGM din Moldova a început finanțarea proiectelor în 2013. De atunci, acesta a înregistrat succese în ceea ce privește finanțarea și oferirea suportului tehnic pentru 14 proiecte susținute prin granturi.

Etapa Operațională 6 (EO6) va fi implementată în perioada 2015 – 2018, PGM avînd obiectivul “de a susține în mod efectiv crearea beneficiilor aduse mediului și de a proteja mediul la nivel global, prin intermediul soluțiilor locale și la nivel de comunitate, ce complementează și aduc plus valoare la acțiunile realizate la nivel național și global”.

În acest context, Centrul Naţional de Mediu, în parteneriat cu Asociaţia Obştească  „EcoContact” anunţă, organizarea şedinţei de consultare publică a Strategiei Programul de Granturi Mici a GEF pentru Etapa Operaţională 6.

Evenimentul va fi organizat la Chișinău, pe data de 14 aprilie 2016, în incinta Centrului de Conferinţe Summit Events (str. Tighina 49/3, sala Albastră),  între orele 10.00 şi 13.00

Doritorii de a participa la acest eveniment, pot confirma prezența printr-un mesaj  la adresa e-mail cnm@environment.md

Pentru participanţii din teritoriu, cheltuielile de transport vor fi rambursate în baza copiei buletinului de identitate şi a biletului de călătorie.

În perioada 11-24 aprilie 2016, proiectul Strategiei Programului de Granturi Mici a GEF pentru EO6 este consultat. Documentul îl găsiţi aici: SGP OP6 Country Programme Strategy_ro_v04

Comentariile la Strategie le puteţi expedia până pe data de 24.04.2016 la adresa e-mail cnm@environment.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *