Consultare publică privind revizuirea SDCS 2012-2015

În scopul revizuirii Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile 2012 – 2015 și a Planului de acțiuni pentru implementarea Strategiei, la finele anului trecut, în baza Dispoziției Președintelui Parlamentului Republicii Moldova DDP/C-1nr. 9 din 25.11.2016,  a fost instituit un grup de lucru intersectorial din reprezentanții legislativului, executivului, partenerilor de dezvoltare și societății civile. Pe parcursul activității sale, grupul de lucru s-a întrunit în mai multe ședințe în cadrul cărora au fost analizate și dezbătute atât propunerile la conținutul textual al SDSC – ului, cât și la părțile componente ale Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia, și ulterior încorporate în proiectul SDSC –ului pentru 2017 – 2020.

Totodată, întru sporirea transparenței în procesul legislativ și a deschiderii parlamentare, precum și implicării mai active a cetățenilor în procesul decizional, Parlamentul Republicii Moldova propune spre consultare cu publicul proiectul Strategiei de Dezvoltare a Societății Civile pentru 2017-2020 și al Planului de acțiuni privind implementarea acesteia, pe care îl găsiți aici.

Propunerile și recomandările le puteți expedia până la 21 iunie a.c. la adresa electronică: dia@parlament.md.

Propunerile recepționate vor fi analizate și discutate în cadrul ședinței comune dintre grupul de lucru pentru revizuirea Strategiei sus menționate și toți cei interesați de acest proces, pentru a fi introduse în proiectul Strategiei întru finalizarea acesteia și prezentarea Biroului permanent al Parlamentului. Despre data și locația desfășurării ședinței vom reveni ulterior.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să contactați la numărul de telefon 022 268 474.

Sursa:www.parlament.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *