Atelier Voluntariatul: etică, legislație și aspecte “win-win”

Centrul de Resurse “Tineri și Liberi”, care deține secretariatul Consiliului ONG invită reprezentanții organizațiilor societății civile, organizațiilor comerciale și instituțiilor de stat la Atelierul Voluntariatul: etică, legislație și aspecte “win-win”.

Scopului atelierului: Identificarea limitei dintre voluntariat și exploatarea voluntarilor (munca la negru).

Context: Ținând cont de experiențele negative ce au avut loc în ultima perioadă în Republica Moldova cu implicarea voluntarilor, apare necesitatea de a explica organizațiilor comerciale, organizațiilor societății civile și instituțiilor de stat care este cadrul legal în care se pot desfășura activitățile de voluntariat, precum și beneficiile pe care le putem obține noi toți din voluntariat.

Moderator: Nicolae PROCOPIE, Director Executiv, Asociația “Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV), Secretariatul Coaliției Voluntariat

Vă rugăm să confirmați interesul pentru această activitate până luni, 17.10.2016, ora 17:00, la adresa  tineri.liberi@gmail.com.

Acţiunea este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american, oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Opiniile exprimate aparţin Consiliului ONG şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID sau a Guvernului SUA.

Sursă imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *