Atelier de lucru „Participarea societății civile și a cetățenilor în procesele parlamentare”

Parlamentul Republicii Moldova, cu sprijinul Proiectului PNUD „Consolidarea Guvernanței Parlamentare în Moldova”, a inițiat o serie de reforme cuprinzătoare în contextul deschiderii și transparenței instituționale, în ceea ce privește activitățile parlamentare și datele produse de legislativ.

În acest sens, Parlamentul, împreună cu Proiectul PNUD, va organiza atelierul de lucru cu genericul „Participarea societății civile și a cetățenilor în procesele parlamentare”. Atelierul de lucru, moderat de Dr. Andy Williamson, consultant internațional PNUD, va oferi o platformă pentru discuții, schimburi de opinii și bune practici în domeniul colaborării dintre societatea civilă și Parlament, precum și deschidere parlamentară.

Atelierul de lucru va avea loc vineri, 28 octombrie 2016, începând cu ora 09.00, în sala de conferințe de la etajul 1 din cadrul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare.

Vă rugăm respectuos să confirmați participarea Dvs., până pe data de 27 octombrie, ora 16.00, la adresa de email dia@parlament.md sau la numărul de telefon 022/ 268 474.

Sursa: www.parlament.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *