Antonița Fonari: „Dacă ajungem în UE, bandiții vor ajunge la dubă!”

Continuă Campania „Fă un Bine Țări” pe 30 noiembrie, iar cea care s-a implicat activ și a filmat un video cu familia sa este Antonița Fonari. Activista a postat un video prin care își îndeamnă mai mulți amici să iasă la vot pe 30 noiembrie și să aleagă cursul european pentru Republica Moldova. Acțiunea se înscrie în Campania „Fă un Bine Țării!”.

Dragele mele și dragii mei, trebuie să ieșim la vot pe #30 noiembrie. Ne vedem în Europa (sau nu?)… 

Am avansat greu pe drumul nostru pro-european și dacă nu votăm chibzuit, apoi până la Crăciun o să intrăm în curBA. Ne-au mințit de multe ori partidele pro-europene, dar dacă ajungem în UE bandiții vor ajunge la dubă, inclusiv bandiți care se ascund după valori pro-europene. Numai dacă facem parte din Europa o să scăpam de tâlharii politici care ne-au băgat în sărăcie și ne sufocă în corupție. Dacă ajungem în Uniunea Vamală, bandiții își vor cumpără libertatea și vor vinde ce a mai rămas din noi și prin R. Moldova”, a scris Antonița pe contul său de Facebook.

Îndemnul Secretarului General la Consiliului Naţional al ONG-urilor din Republica Moldova este să mergem la vot și să alegem un curs corect pentru țara noastră. „Dragilor, este o provocare să ne aventurăm că să discutăm despre opțiuni politice, dar este extrem de important acum să facem câte un video pentru cei cu care ne vedem online și câte un mesaj personalizat pentru cei de acasă. Amicii mei de aur, vă rog să-l transmiteți mai departe într-un efort de responsabilitate civică!”, mai scrie Antonița.

Pentru a viziona video accesați: Antonița Fonari: Fă un bine țării pe 30 noiembrie

Sursa: http://pentruea.md/article/antonita-fonari-daca-ajungem-in-ue-banditii-vor-ajunge-la-duba-video-8538.html?fb_action_ids=10205141443284848&fb_action_types=og.recommends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *