A mai ramas o zi pentru a aplica pentru participarea la Forumul ONG, ediţia VII

Consiliul Naţional al ONG din R. Moldova, în perioada 13 – 14 iunie 2013, anunţă desfăşurarea Forumului Organizaţiilor Neguvernamentale, ediţia VII, eveniment care va întruni aproximativ 120 participanţi, reprezentanţi ai instituţiilor publice, lideri de ONG, donatori, experţi internaţionali,  mass-media.

 

Forumul ONG este o platformă de dialog, care are ca scop punerea pe agenda publică a subiectelor importante ce ţin de rolul societăţii civile în procesul de integrare europeană, durabilitatea serviciilor prestate de organizaţii non-profit, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ în reţele cu domenii de interes comun şi dezvoltarea parteneriatelor publice private. Fiecare ediţie a Forumului este concepută ca un mecanism de implicare a societăţii civile în procesul decizional  şi o formă de evaluare a activităţilor Consiliului ONG, mandatat să reprezinte interesele organizaţiilor neguvernamentale în baza Rezoluţiei Forumului ONG. Mai multe detalii puteți găsi în rubrica Forum ONG de pe pagina Consiliului ONG

CRITERII DE ELIGIBLITATE PENTRU PARTICIPANŢII LA FORUMUL ONG 2013:

  • Candidaţii trebuie să fie reprezentanţi ai ONG-urilor care au o experienţă de activitate de minim 1,5 ani;
  • Vor avea prioritate candidaţii care vor prezenta o confirmare că sunt delegaţi la Forumul ONG de un număr mai mare de ONG active;
  • Participantul la eveniment, care doreşte să candideze pentru a fi membru în Consiliul ONG,  va anexa la formularul de aplicare o scurtă viziune privind viitorul mandat al Consiliului ONG, din care să reiasă experiența/ motivarea personală de a activa în Consiliul ONG.


PROCEDURA DE APLICARE:

 

Pentru participarea la concurs, candidaţii vor prezenta următoarele documente:

Dosarul de aplicare va fi expediat pe adresa CP 3063, MD 2072, Chişinău, R. Moldova sau prin e-mail – secretariat@tineriliberi.md / fax: 567 489, până la data de 4 iunie 2013, iar rezultatele selecţiei vor fi anunţate pe 6 iunie 2013 de către secretariatul Consiliului ONG, Centrul de Resurse „Tineri şi Liberi” .


COSTURI:
Pentru participarea la Forumul ONG va fi achitată taxa de participare în valoare de 200 lei, care va acoperi, parțial, cheltuielile de organizare a evenimentului.

Cheltuielile de cazare şi alimentare a participanţilor vor fi acoperite, parțial, de către organizatori din sursele finanţatorilor. Organizaţiile din afara Chişinăului care nu vor solicita cazare şi acoperirea cheltuielilor de transport, vor fi scutiţi de taxa de participare.

Achitarea se face prin transfer bancar, rechizite bancare:

Beneficiar: Centru de Resurse „Tineri și Liberi”;

COD FISCAL al organizației: 34631012;

CONT BANCAR: 222400000100895 la banca BCR Chișinău S. A., Filiala nr.2, str. Pușkin 60/2, Chișinău, MD 2012;

COD BANCAR: RNCBMD2X504.

 

Achitarea se va face în perioada 6 iunie 2013 – 11 iunie 2013.

 

Pentru a vedea angajamentele pe care și le-a asumat echipa Consiliului ONG în perioada iunie 2011 – iunie 2013 vedeți Rezoluția Forumului ONG, Ediția a VI .
Pentru alte detalii  puteţi să ne contactaţi la numerele de telefon (+ 373 22) 567-549;  79-45-00-27.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *